בדיקת אתר דרך ahrefs

זמן קריאה: 4 דקות

Ahrefs היא זה כלי רב עוצמה  המספק שירותי SEO כדי לעזור לעסקים לדרג גבוה יותר במנועי החיפוש. מדריך זה הוא מדריך מקיף כיצד להשתמש ב-Arefs למטרות SEO.

במאמר הקרוב נסקור את הדברים שניתן לעשות באמצעות Ahrefs:

  • היכרות עם Ahrefs ותכונותיו
  • כיצד להשתמש ב-Arefs למחקר מילות מפתח
  • כיצד להשתמש ב-Arefs לניתוח מתחרים
  • כיצד להשתמש ב-Arefs לניתוח קישורים נכנסים (בדיקת אתר)
  • כיצד להשתמש ב-Arefs  למחקר עבור פרסום ממומן בגוגל

Ahrefs מחקר מילות מפתח

דרך Ahrefs תוכלו לבצע מחקר מילות מפתח מקיף ביותר: שלב ראשון אתם צריכים ללכת אל Keywords Explorer לאחר מכן אתם רושמים את המילת מפתח שתרצו לחפש ואז תקבלו את הנפח חיפוש של המילת מפתח (לפי מה שבדקתי זה לא מדויק כמו google ads). אם אתם מחפשים מילות מפתח עם ״הרבה בשר״ (הרבה חיפושים) Arefs יציע לכם מילות מפתח דומות זאת דרך מעולה להכין מחקרי מילות מפתח מדוייקים.

תמונה של בדיקת אתר דרך ahrefs

בדיקת אתר עם Ahrefs

באמצעות Ahrefs תוכלו לנתח מתחרים בצורה פשוטה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקחת את הדומיין שאותו תרצו לחקור ולהדביק אותו בחלק Domain or URL בתוך כמה שניות תקבלו את כל הנתונים על האתר כמות טראפיק אורגני, מילות מפתח שנסרקו בגוגל, כמות קישורים מובילים לאתר, קישורים שבורים המפנים לאתר, כתובות IP מפנה (נוסף לאחרונה אפשרות לבדוק האם אתרים על אותו שרת מפנים אליכם) שווי טראפיק אורגני (השווי של הטראפיק במצב שהייתם עושים ממומן) קישורים נכנסים פנימיים תוכלו לבדוק באיזה אנקור המתחרים שלכם משתמשים.  שימו לב הכמות תנועה לא מדויק כמו גוגל אנליטיקס

איך לבדוק קישורים (ahrefs backlink checker)

במילה אחת, בקלות! כל מה שאתם צריכים לעשות זה לסרוק את הדומיין שתרצו לבדוק את הקישורים הנכנסים. אתם מעתיקים את הדומיין לחלק: Domain or URL לוחצים אנטר ובתוך כמה שניות מקבלים את כל הנתונים.

שלב שני: אתם בוחרים באופציה של: Backlinks ואתם מקבלים את כל הקישורים הנכנסים אל האתר. שימו לב, בתוך האופציה הזאת יש לכם אפשרות לבחור: ״קישור אחד לדומיין״ או את כל הקישורים. אני ממליץ לבחור קישור אחד לדומיין. כככה תוכלו לחקור יותר טוב את הקישורים הנכנסים אל האתר. עוד טיפ! ליד Backlinks אתם תראו ״מפנה דומיינים״ שם תוכלו לראות כמה דומיינים מפנים לאתר שאתם חוקרים, זה יכול לתת לכם קצת רקע לפני שאתם מתחילים: קידום אתרים בגוגל.

עוד טיפ זהב לבדיקת קישורים: דרך המערכת הזאת תוכלו גם לבדוק איזה קישורים הוסרו מהאתר: כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לחלק Lost ושם תראו את כל הקישורים שהוסרו/ירדו מהאתר.

מעקב אחרי מילות מפתח:

דרך Arefs תוכלו לעקוב אחרי מילות מפתח, בחבילה הבסיסית תוכלו לעקוב אחרי 500 מילות מפתח (מתעדכן בכל שבעה ימים) בחבילה השנייה בעלות של 179$ לחודש תוכלו לעקוב אחרי 1500 מילות מפתח (מתעדכן בכל 5 ימים) בחבילה השלישית תוכלו לעקוב אחרי 5,000 מילות מפתח (מתעדכן בכל 3 ימים) בחבילה האחרונה ובמחיר הגבוהה ביותר של 999$ תוכלו לעקוב אחרי 10,000 מילות מפתח (מתעדכן בכל 3 ימים) אם אתם אבל מחפשים בעיקר תוכנה למעקב אחרי מילות מפתח אז תוכנה בשם se ranking עדיפה וזולה יותר.

למעבר לחבילות של se ranking לחצו כאן >>

איך להשתמש למחקר ppc?

כיצד להשתמש ב-Arefs  עבור פרסום ממומן בגוגל? כל מה שאתם צריכים לעשות זה לסרוק את הדומיין שתרצו לחקור, לאחר מכן אתם לוחצים על PPC keywords ושם תקבלו את כל הפרטים על הפרסום ממומן. כרגע זה דיי חדש ולא עובד הכי טוב, אבל אני מאמין שככל שיעבור הזמן זה יעבוד בצורה טובה בכל זאת מדובר בחברה רצינית שיודעת לעבוד.

כמה עולה ahrefs הלי המוביל לצורך בדיקת אתר

ל- ahrefs יש 4 חבילות:

חבילה בסיסית מספר 1: מחיר של 99$ משתמש אחד בלבד יכול להשתמש בתוכנית הזאת תוכלו לעקוב אחרי 500 מילות מפתח, תוכלו לחקור 175 דומיינים בכל שבוע.

חבילה מספר 2: 179$ לכל חודש משתמש אחד יכול להשתמש בתוכנית הזאת, תוכלו לעקוב אחרי 1500 מילות ומפתח בנוסף תוכלו לחקור 700 דומיינים בכל שבוע.

חבילה מספר 3: מחיר 399$ שלושה משתמשים יכולים לעבוד במקביל, בנוסף תוכלו לעקוב אחרי 1750 מילות מפתח, ולחקור בכל חודש 1500 דומיינים בכל שבוע. (זאת כבר חבילה גדולה במתאימה יותר למשרדי פרסום)

חבילה מספר 4: מחיר 999$ לחודש 5 משתמשים יכולים לעבוד במקביל, תוכלו לעקוב אחרי 10,000 מילות מפתח, ולחקור 7000 דומיינים בכל שבוע. זאת תוכנית ענקית שמתאימה למשרדי פרסום גדולים.

לסיכום המאמר:

Ahrefs הוא כלי עוצמתי לבדיקת קישורים נכנסים המאפשר לכם לחקור את האתרים ולראות אילו אתרים מקשרים למתחרים שלכם, ואילו אתרים מקשרים לאתר שלך. בנוסף דרך הכלי הזה תוכלו לבצע מחקרי מילות מפתח, למצוא מילות מפתח שנסרקו, לבצע בדיקת אתר מקיפה הכוללת קישורים נכנסים ועוד.  לפי דעתי האישית זה הכלי הכי טוב ומדויק שקיים לקידום אתרים.

אהבתם את המאמר? שתפו אותו!
יוסי הללי
יוסי הללי מתמחה בקידום אתרים (seo). בעל ניסיון בקידום אתרים בזירות התחרותיות ביותר שיש.
סייט ווב דיגיטל
סייט ווב דיגיטל

אנו בחברת סייט ווב מתמחים במתן שירותי דיגיטל במעטפת מלאה לעסקים. השירותים שלנו כוללים: בניית אתרים, קידום אתרים אורגני וממומן בגוגל ופרסום ברשתות.

צריכים ייעוץ שיווקי לעסק? דברו איתנו!

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

נושאים חשובים שעברנו עליהם במאמר

מאמרים באותו נושא

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דילוג לתוכן