במאמר הקרוב נסקור עבורכם את הכלי לקידום אתרים se ranking. כל מה שאתם לא יודעים על התוכנה המצויינת הזאת של seranking. רבים חושבים שזאת תוכנה המשמשת רק למעקב אחרי מילות מפתח אז זהו שלא! כיום ניתן לעשות עם התוכנה המון דברים נוספים שיכולים לעזור לנו בתהליך של קידום בגוגל. במאמר הקרוב נסקור עבורכם את כל הדברים שניתן לעשות עם התוכנה ונסביר לכם שלב אחר שלב איך עושים זאת.
דברים שניתן לעשות באמצעות התוכנה?
– איך לבצע מעקב אחרי מילות מפתח?
-איך להוסיף פרוייקט חדש?
– כיצד להשתמש בתוכנת se ranking לצורך מחקר מילות מפתח מקיף (עבור קידום אתרים אורגני בגוגל)?
-כיצד לחקור קישורים נכנסים לאתר (פחות טוב מ-ahrefs אבל עדיין נותן עבודה מעולה)?
-איך להפיק דוחות באמצעות המערכת?
– כיצד להשתמש במערכת לצורך מחקר מתחרים מקיף? (se ranking research)
-se ranking pricing כל המחירים של המערכת.
se ranking מעקב אחרי מילות מפתח
אז בעצם זה הלחם והחמאה של המערכת הזאת מעקב אחר מילות מפתח. ישנם מספר רחב של חבילות שהחבילה הבסיסית עולה 31.17 דולר והיא נותנת לכם מעקב יומי של 250 מילות מפתח. מה הכוונה מעקב יומי? שכל יום המערכת סורקת את האתר שלכם ומספקת לכם מידע מקיף על המיקומים של מילות המפתח שהגדרתם לה.
אם לצורך העניין תבחרו בכל 3 ימים שהמערכת תסרוק את האתר אז המחיר יורד 24.93$ לכל חודש (למשך שנה). שימו לב! בחבילה הבסיסית אתם מקבלים אופציה למעקב אחרי 250 מילות מפתח יש לכם אופציה להרחיב את החבילה בתוספת תשלום למעקב אחרי 500 מילות מפתח או 750 אם אתם צריכים יותר אז החבילה הזאת לא מתאימה לכם. למעבר לחבילות של se ranking לחצו כאן >>
איך להוסיף פרוייקט חדש במערת seranking?
אוקי אז אחרי שנרשמנו למערכת אתם נכנסים לעמוד הבית ולוחצים על ה-+ שמופיע מצד ימין למעלה.
מה שאתם צריכים לעשות בעמוד הזה זה להכניס את הדומיין שתרצו לעקוב אחר מילות המפתח. שלו שימו ???? יש לכם אופציה להגדיר למערכת לחפש ב-100 התוצאות חיפוש הראשונות או ב-200 תוצאות חיפוש הראשונות בגוגל.
אחרי שהוספתם את הדומיין אתם לוחצים NEXT, ובשלב הבא תצטרכו להוסיף את מילות המפתח שתרצו לעקוב אחריהן (בדרך כלל אחרי שאתם מזינים את הדומיין המערכת אוטומטית מציעה לכם מילות מפתח למעקב ואפשרי להיעזר בזה).
אחרי שבחרתם את מילות המפתח, אתם בוחרים את המדינה + שפת הדפדפן ששם מילות המפתח שלכם יבדקו. לוחצים NEXT ואז יש לכם אופציה לחבר את גוגל אנליטיקס לתוכנה וזהו הפרויירט הראשון שלכם באוויר 🙂 פשוט וקל!
רוצים להתנסות במערכת? הקלידו פה למטה את הדומיין שתרצו לחקור ולחצו על אנטר. שימו לב אם אתם מקדמים אתר בישראל אז תצטרכו לשנות במקום US ל- Israel.
כיצד להשתמש ב- seranking לצורך מחקר מילות מפתח?
כלי נוסף שיש לכם בתוכנה זה הכלי למחקרי מילות מפתח (לפי מה שבדקתי הוא הכי מדויק חוץ מגוגל כמובן). אז איך אתם משתמשים בו? בכל חבילה שאתם קונים אתם מקבלים אופציה למחקרי מילות מפתח + בדיקה של רמת ה תחרות על מילת המפתח שזה מצא. קחו בחשבון שבדיקה של התחרות לא מאד מדוייקת, אבל עדיין זה נותן לכם קצת רקע על התחום.
אתם נכנסים לעמוד הבית ושם יש לכם אופציה של Keyword Research אתם לוחצים על זה.
אתם בוחרים את מילת המפתח שתרצו לחקור אותה ואת השפה. כעת התוכנה תציג לכם את כל הנתונים על מילת המפתח שהזנתם: כמות החיפושים, רמת הקושי, עלות לקליק בממומן בגוגל (CPC) והכי חשוב: המון מילות מפתח רלוונטיות הקשורות למילת המפתח שכתבתם. הנה דוגמא לחיפוש של מילת המפתח – בניית אתרים בתוכנה:
זה ללא ספק יכול להביא לכם רעיונות למילות מפתח חדשות שלא חשבתם עליהן!
כיצד לחקור קישורים נכנסים לאתר דרך se ranking
כן שמעתם נכון! דרך התוכנה se ranking אתם גם יכולים לחקור קישורים נכנסים לאתר שלכם! איך אתם עושים את זה? פשוט וקל! אתם נכנסים לעמוד הבית ולוחצים על Backlink Checker ומעתיקים את הדומיין שתרצו לבדוק את הקישורים שמובילים אליו מאתרים אחרים.בתוך כמה שניות תקבלו את כל הקישורים הנכנסים לאתר.
מניסיון התוכנה פחות מדוייקת מאשר ahrefs (ולוקח לה יותר זמן למצוא קישורים), אבל עדיין זה נותן לכם לראות מה החוזק של האתר.
הפקת דוחות באמצעות המערכת
דרך המערכת של SeRanking תוכלו להפיק דוחות ללקוחות בקלות ובמהירות. מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת ל- MORE מצד ימין למעלה וללחוץ על Report Builder.
שם אתם כבר מקבלים תבניות מותאמות אישית ברמה גבוהה מאוד. אתם בוחרים תבנית שהכי מתאימה לכם, לוחצים עליה וממשיכים לשלב הבא.
לאחר שבחרתם את תבנית הדו"ח אתם בוחרים את הפרוייקט שאליו תרצו להפיק את הדו"ח. כעת אתם לוחצים על יצירה ואתם עוברים לעריכה שם תוכלו לשנות את הטקסט של הכותרות ועוד. שימו לב כי הדו"ח הוא באנגלית, לכן אם אתם עובדים עם לקוחות בארץ תזכרו לשנות את השפה. אם אתם מחברים את גוגל אנליטיקס לאתר אתם יכולים להפיק דו"חות הכוללים גם כניסות לאתר ככה שבסוף חודש תוכלו לשלוח ללקוח דו״ח מסודר הכולל כניסות לאתר + דוח מיקומים (לשיקולכם). כעת אתם לוחצים על כפתור השמירה וקיבלתם דו"ח שנראה מיליון דולר בכמה דקות.
כיצד להשתמש במערכת לצורך מחקר מתחרים מקיף?
כן אז גם מחקר מתחרים ניתן לבצע באמצעות התוכנה של se ranking. ותשמחו לשמוע שהאופציה הזאת מגיע בכל התוכניות – גם בתוכנית הבסיסית.
אז איך אתם עושים את זה? אתם מעתיקים את הדומיין שאותו תרצו לחקור > נכנסים לעמוד הבית במערכת > בוחרים באופציה Competitive Research > מעתיקים את הדומיין שתרצו לחקור ואתם מקבלים את כל התוצאות ברגע.
התוצאות שמקבלים: כמה כניסות יש לאתר (כמובן שזה משוער בלבד ולא מדויק כמו גוגל אנליטיקס), איזה מילות מפתח מקודמות בגוגל, מה השווי תנועה לאתר ועוד. אני יכול להגיד, שככה אני עושה מחקרי מילות מפתח, אתם שואלים איך? פשוט אתם חוקרים את המתחרים ורואים על איזה מילות מפתח הם מתחרים ועל איזה עמודים הם נסרקו בגוגל.
מהן העלויות של התוכנה (se ranking pricing) ?
אז האמת שיחסית לכלים אחרים המחיר של se ranking מאוד אטרקטיבי! החבילה הבסיסית מתחילה במחיר של 24.93$ לחודש אבל בתשלום מראש לשנה! זה יוצא 958.93 למשך שנה ואתם מקבלים מעקב אחרי 250 מילות מפתח עבור (בכל שלושה ימים) המחיר הוא ל-10 פרוייקטים ובתוספת כל הדברים שדיברנו עליהם במאמר.
חבילה מספר 2: ללא הגבלת פרויקטים מעקב אחרי 1000 מילות מפתח במחיר של 71.17$ עבור כל חודש (זה יותר מתאים למשרדי פרסום). בתוך החבילה הזאת יש גם אופציה להגדיל את מילות המפתח ל-1750 זה בעלות של 119.17$ עבור כל חודש. (שימו לב המערכת גם פה סורקת בכל שלושה ימים – אם תרצו שהיא תסרוק בכל יום אז המחיר יעלה) גם בתוכנית הזאת אתם מקבלים את כל הכלים בתוך החבילה הזאת.
חבילה מספר 3: זאת חבילה ענקית: היא מתחילה מ-2500 מילות מפתח ויכולה להגיע עד 20,000. המחיר שלה הוא בין 151$ לחודש ויכול להגיע עד 719.17$ לחודש.
לסיכום
se ranking היא ללא ספק אחד מהכלים הטובים והאטרקטיביים שיש כיום לקידום אתרים בגוגל. במאמר סקרנו עבורכם את כל הכלים שיש בתוכנה SeRanking ואת היתרונות והחסרונות שלה.
תגובה אחת
אני משתמש בכלי הזה באופן קבוע זה כלי אדיר ללא שום ספק!